Samenwerken aan het gedenkmozaiek

U als nabestaande kunt als u dat wilt meehelpen aan het maken van het gedenkmozaïek.

Zowel jong als oud kan zijn bijdrage leveren aan het gedenkkunstwerk. Onder mijn begeleiding wordt het een mooi geheel.

Op eigen tempo kunt u uw gevoel en hart laten spreken bij dit laatste geschenk aan uw dierbare. Vaak hoor ik dat de mensen die meehelpen aan de totstandkoming van het gedenkmozaïek het samenwerken ervaren als zeer waardevol.

Ook is het mogelijk om met het hele gezin, familie of vriendengroep samen te werken aan het gedenkmozaïek. Tot ca. acht personen kunnen meehelpen. 

Aangezien een mozaïek leggen behoorlijk intensief werk is en ik de kwaliteit wil waarborgen adviseer ik groepen om een dagdeel van maximaal 2,5 uur samen te werken. Ik zorg voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Maar neem gerust ook een fles wijn, fris of andere versnaperingen mee als daar behoefte aan is. Naast het atelier bevindt zich een goed pannenkoekrestaurant waar u na afloop ook kunt gaan eten.

We kunnen er een gedenkwaardig samenzijn van maken. Het is mogelijk om eigen muziek mee te nemen. Als u dat wilt kunnen we een foto neerzetten van uw dierbare, waar we een kaarsje bij branden. 

Wilt u het mozaïeken aan mij overlaten dan is dat natuurlijk ook prima! Dan houd ik u op de hoogte van de voortgang door middel van foto’s.