Met de auto

Gedenkmozaïek is gevestigd te Bleiswijk, het landelijk gebied van Zuid-Holland, tussen Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Het atelier ligt vlak aan de A12 vanuit Utrecht en Den Haag.

Het ligt atelier ligt niet in het dorp Bleiswijk maar net naast de A12. Het beste kunt u de borden volgen Kruisweg (het atelier ligt aan deze weg). Aangezien de weg hiernaartoe redelijk nieuw is hebben sommige navigatiesystemen moeite het adres te vinden.

Om bij het atelier te komen moet u een klein stukje over een industrieterrein rijden. Let bij het volgen van de borden Kruisweg op het Shell station, hier rijd u met een bocht naar rechts omheen. Vervolgens volgt u ongeveer 400 meter een slingerweg tot u aan uw rechterhand een viaduct ziet. Hier gaat u onderdoor en vervolgt de weg. Aan het einde is er een T-splitsing en hier gaat u rechtsaf, dit is de Kruisweg. Het atelier bevindt zich aan het einde van deze weg aan de rechterkant.

Mocht u de weg toch kwijtraken geef dan even een belletje dan leid ik u de goede richting op. U kunt bij ons (gratis) parkeren voor de deur! De ruimte is toegankelijk voor personen in een rolstoel.

 

Met het openbaar vervoer

Op 10 minuten lopen afstand van het atelier is er een busstation. Plan hier uw reis via 9292.nl

Gedenkmozaiek
Kruisweg 12
2665HB Bleiswijk