Neem contact met mij op voor een bijzondere grafsteen

Heb je specifieke wensen voor een bijzondere grafsteen of wil je een een kleurrijke gedenkplek creëren neem dan contact met mij op.

Ik ben goed bereikbaar. Je mag me altijd bellen, mailen of appen met vragen. Ik denk graag met je mee.

Je bent welkom in mijn atelier voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. Ik laat je graag de materialen zien waar ik mee werk. Er liggen verschillende fotoboeken met voorbeelden van gedenkstenen en ik kan werken laten zien waar ik op dat moment mee bezig ben. 

Grafstenen en urnen geheel naar eigen ontwerp, budget en materiaalkeuze.

Maak een afspraak

Omdat ik ook op locatie aan het werk ben of bij een plaatsing aanwezig ben, ben ik niet op vaste tijden in het atelier aanwezig. Je kan daarom het beste even contact opnemen om een afspraak met mij te maken, zodat ik ook ruim de tijd voor je kan nemen.

Laten maken van ontwerp

Indien je door mij een gedenkkunstwerk in mozaiek wilt laten maken dan maak ik een paar ontwerpen naar aanleiding van het eerste gesprek. 

Neem daarom gerust foto’s mee van je dierbare, de rouwkaart, maar ook schetsen of afbeeldingen die je inspireren.

Ben je visueel ingesteld en vind je Pinterest leuk dan kun je op het account van Gedenkmozaiek kijken voor bijzondere grafmonumenten, quotes en afbeeldingen ter inspiratie.

Binnen in het atelier van gedenkmozaiek

Atelier van Gedenkmozaiek

Gedenkmozaiek is gevestigd te Bleiswijk, het landelijk gebied van Zuid-Holland, tussen Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Het atelier ligt vlak aan de A12 vanuit Utrecht en Den Haag. Het laatste stukje rijden vanaf de snelweg (3 minuten) naar de studio is wat onlogisch omdat je een grote bocht moet maken via een industrieterrein en onder een viaduct door moet. Het atelier ligt aan een doodlopende weg naast een pannenkoekrestaurant. Met de navigatie is het goed te vinden . Je kan (gratis) parkeren voor de deur!

Adres

Kruisweg 12
2665HB Bleiswijk
Telefoon: 06-45192581
E-mail: sabina@gedenkmozaiek.nl

Atelier van Gedenkmozaiek aan de Kruisweg 12 in Bleiswijk
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google