Neem contact met mij op

Ik ben goed bereikbaar. Je mag me altijd bellen, mailen of appen met vragen. Ik denk graag met je mee.  

Indien je interesse hebt in een gedenkmoza├»ek ben je welkom in mijn atelier voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. Daarnaast laat ik je graag de materialen zien waar ik mee werk. Er liggen verschillende fotoboeken met voorbeelden van gedenkstenen en ik kan werken laten zien waar ik op dat moment mee bezig ben. 

Maak een afspraak

Omdat ik vaak ook op locatie aan het werk ben of bij een plaatsing aanwezig ben, ben ik niet op vaste tijden in het atelier aanwezig. Je kan daarom het beste even contact opnemen om een afspraak met mij te maken, zodat ik ook de tijd kan nemen.

Laten maken van ontwerp

Indien je door mij een gedenkkunstwerk in mozaiek wilt laten maken dan maak ik een paar ontwerpen naar aanleiding van het eerste gesprek. 

Neem daarom gerust foto’s mee van je dierbare, de rouwkaart, maar ook schetsen of afbeeldingen die je inspireren.

In het geval dat je  Pinterest leuk vind dat kun je op het account van Gedenkmozaiek kijken voor bijzondere grafmonumenten, quotes en afbeeldingen ter inspiratie.

Kom langs in het atelier van Gedenkmozaiek
Atelier van Gedenkmozaiek

Gedenkmozaiek is gevestigd te Bleiswijk, het landelijk gebied van Zuid-Holland, tussen Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Het atelier ligt vlak aan de A12 vanuit Utrecht en Den Haag. Het laatste stukje rijden vanaf de snelweg (3 minuten) naar de studio is wat onlogisch omdat je een grote bocht moet maken via een industrieterrein en onder een viaduct door moet. Met de navigatie is het goed te vinden . Je kan (gratis) parkeren voor de deur!

Adres

Kruisweg 12
2665HB Bleiswijk
Telefoon: 06-45192581
E-mail: sabina@gedenkmozaiek.nl

Het atelier van Gedenkmozaiek aan de Kruisweg in Bleiswijk
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google