Kom langs 

Kom langs in het atelier indien u interesse heeft in een gedenkmozaïek. U bent welkom voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. Daarnaast laat ik u graag de materialen zien waar ik mee werk. Ik heb verschillende fotoboeken met voorbeelden van gedenkstenen en ik kan u werken laten zien waar ik op dat moment mee bezig ben. 

Maak een afspraak

Omdat ik vaak ook op locatie aan het werk ben of bij een plaatsing aanwezig ben, ben ik niet op vaste tijden in het atelier aanwezig. U kunt daarom het beste even contact opnemen om een afspraak met mij te maken, zodat ik ook de tijd voor u kan nemen.

Laten maken van ontwerp

Indien u door mij een gedenkkunstwerk in mozaiek wilt laten maken dan maak ik een paar ontwerpen naar aanleiding van het eerste gesprek. 

Neem daarom gerust foto’s mee van uw dierbare en de rouwkaart. Maar ook schetsen of afbeeldingen die u inspireren.

In het geval dat u Pinterest leuk vind dat kunt u op het account van Gedenkmozaiek kijken voor bijzondere grafmonumenten, quotes en afbeeldingen ter inspiratie.

Kom langs in het atelier van Gedenkmozaiek
Atelier van Gedenkmozaiek

Gedenkmozaiek is gevestigd te Bleiswijk, het landelijk gebied van Zuid-Holland, tussen Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Het atelier ligt vlak aan de A12 vanuit Utrecht en Den Haag. Het laatste stukje rijden vanaf de snelweg (3 minuten) naar de studio is wat onlogisch omdat je een grote bocht moet maken via een industrieterrein en onder een viaduct door moet. Met de navigatie is het goed te vinden . Je kan (gratis) parkeren voor de deur!

Adres

Kruisweg 12
2665HB Bleiswijk
Telefoon: 06-45192581
E-mail: sabina@gedenkmozaiek.nl

Het atelier van Gedenkmozaiek aan de Kruisweg in Bleiswijk