Eerste afspraak

Graag help ik u bij het maken van een bijzondere gedenksteen. Spreekt mijn werk u aan schroom dan niet om mij een mailtje te sturen of belletje te geven. 

Foto’s van uw dierbare

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreek ik graag uw ideeën omtrent het gedenkkunstwerk. Neemt u gerust foto’s mee van uw dierbare, de rouwkaart, afbeeldingen die u mooi vindt of andere inspiratiebronnen. Deze kan ik meenemen bij de ontwerpfase.

De meeste mensen die bij mij komen weten vaak nog helemaal niet wat de mogelijkheden voor een grafmonument zijn en ook niet wat ze precies willen. Wilt u een staand monument een liggende zerk, een vlinder die wegvliegt of misschien een persoonlijk beeld op het graf.

Persoonlijke aandacht

Ik vraag u uw verhaal met mij te delen. Persoonlijke aandacht is belangrijk, ik maak aantekeningen en stel vragen en zo probeer ik een beeld te krijgen van de persoon die er niet meer is. Welke sfeer u zoekt, welke vormgeving en kleuren.

Het eerste gesprek duur vaak anderhalf tot twee uur.

Vaak is er na een eerste gesprek al veel meer duidelijkheid over wat u juist wel en juist niet wilt.

Twee of drie ontwerpen

Vervolgens maak ik altijd twee of drie ontwerpen zodat de verschillende ideeen gevisualiseerd worden.

Ik help u graag op een manier die voor u prettig aanvoelt. Indien u verder weg woont of liever niet meteen persoonlijk contact heeft kan ik u ook een eind op weg helpen via de mail.

Bijzondere gedenksteen, aandacht en maatwerk

Bent u op zoek naar een bijzondere gedenksteen dan bent u hier op het juiste adres. Ik richt mij op gedenkstenen met kleur, een eigen verhaal en bijzondere vormgeving. De kernwoorden van mijn werk zijn aandacht en maatwerk.

Ik werk met glas, maar ook natuursteen, beton, metaal en 3d prints. 

Ook wanneer u een idee heeft maar niet goed weet waar te beginnen dan denk ik graag met u mee.

Geheel vrijblijvend

In mijn atelier kunt u geheel vrijblijvend de verschillende materialen zien waar ik mee werk en u kunt de gedenkstenen zien waar ik op dat moment mee bezig ben.

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden heb ik fotoboeken met voorbeelden.

Laat u ook inspireren door mijn filmpjes op youtube.

Graag help ik u bij het maken van een bijzondere gedenksteen

Een korte introductiefilm van Gedenkmozaiek met met verschillende voorbeelden.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google