Eerste afspraak

Graag help ik je bij het maken van een bijzondere gedenksteen. Spreekt mijn werk je aan schroom dan niet om mij een mailtje te sturen of belletje te geven. 

Foto’s van uw dierbare

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreek ik graag jullie ideeën omtrent het gedenkkunstwerk. Neem gerust foto’s mee van je dierbare, de rouwkaart, mooie afbeeldingen of andere inspiratiebronnen. Deze kan ik meenemen bij de ontwerpfase.

Veel mensen die bij mij komen weten vaak nog niet wat de mogelijkheden voor een grafmonument zijn en ook niet wat ze precies willen. Wil je een staand monument een liggende zerk, een vlinder die wegvliegt of misschien een persoonlijk beeld op het graf.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de eerste afspraak probeer ik mij zo goed mogelijk een beeld te vormen van jullie wensen. Ik maak aantekeningen en stel vragen. Welke sfeer zoeken jullie, welke vormgeving en kleuren?

Vaak is er na een eerste gesprek al veel meer duidelijkheid over wat je juist wel en juist niet wilt.

Twee of drie ontwerpen

Vervolgens maak ik altijd twee of drie ontwerpen zodat de verschillende ideeën gevisualiseerd worden.

Ik help je graag op een manier die voor jou prettig aanvoelt. Indien je verder weg woont of liever niet meteen persoonlijk contact hebt kan ik je ook een eind op weg helpen via de mail.

Bijzondere gedenksteen, aandacht en maatwerk

Ik richt mij op gedenkstenen met kleur, een eigen verhaal en bijzondere vormgeving. De kernwoorden van mijn werk zijn aandacht en maatwerk.

Ik werk met glas, maar ook natuursteen, beton, metaal en 3d prints. 

Ook wanneer je een idee hebt maar niet goed weet waar te beginnen dan denk ik graag met je mee.

Geheel vrijblijvend

In mijn atelier kun je geheel vrijblijvend de verschillende materialen zien waar ik mee werk en je kunt de gedenkstenen zien waar ik op dat moment mee bezig ben.

Om een idee te geven van de vele mogelijkheden heb ik fotoboeken met voorbeelden.

Laat je ook inspireren door mijn filmpjes op youtube.

Een korte introductiefilm van Gedenkmozaiek met met verschillende voorbeelden.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google