Op zondag 31 maart exposeer ik met Gedenkmozaiek op de inspiratie fair rondom overlijden in Zenderen (Twente). Ik neem verschillende voorbeelden mee van gedenkstenen. Deze zijn buiten te zien in de inspiratietuin. Gedurende de dag laat ik zien hoe het maken van een mozaiek in zijn werk gaat en daarnaast neem ik verschillende fotoboeken mee met voorbeelden van gedenkstenen. Samengevat, bent u geinteresseert in een gedenksteen in mozaiek kom dan zeker langs!

Live muziek, lezingen en demonstraties.

Deze dag is gevuld met (live) muziek, diverse lezingen, creativiteit voor de kinderen en niet alledaagse informatie. Iedereen is welkom. De toegang is gratis dus kom zeker een kijkje nemen. Samen met 45 andere exposanten gaan we er een mooie dag van maken. We begrijpen dat de dood niet iets is wat u graag en vaak bespreekt. Daarom organiseert Boom afscheidszorg een bijzondere fair om uw laatste afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Laagdrempelig, met liefdevolle aandacht en heel veel inspiratie.

Laten we de dood bespreekbaar maken

Wordt het cremeren of begraven?  Een belangrijke vraag bij uw laatste afscheid. Daarnaast is er veel mogelijk om dit moment heel persoonlijk te maken en goed te regelen. Vooraf, wellicht samen met uw dierbaren.
Wist u bijvoorbeeld dat u thuis opgebaard kunt worden, zonder koelplaat? En uw afscheidsdienst kan ook op een buitenlocatie of thuis gehouden worden?  Een fotograaf legt uw uitvaart professioneel vast.  En een gedenkmoza├»ek maakt uw laatste rustplaats extra persoonlijk.

Troost en herinnering

Kortom, er is zoveel mogelijk. Praat vrijblijvend met een notaris over een testament. Ontdek het werk van een ritueel begeleidster en bekijk herinneringssieraden, een persoonlijke urn of grafsteen. Een steenhouwer laat u zien wat er bij dit vak komt kijken.

Klik op de flyer voor een vergroting.

Gedenkmozaiek op fair rondom de dood